2013-07-12 @ 19:13:47

England - dag 14

Ridningen krockade med skolan så det blev en lugn dag.
När jag tog in Jesta från hagen så möttes jag av en ponny med klippt man och pannlugg, en "real gentleman" som dom sa :) Supergullig är han, en riktig goding!
Det var uteritt bland bergen, galet fina utsikter och underbar terräng. Tyvärr glömde jag mobilen i väskan och kunde inte ta några bilder.. Vi såg kalkstensklipporna och dom vita stränderna, otrolig känsla!
Han var jättepigg. Han hade stått i hagen dagen där på och under natten och såg fram emot att få komma ut och röra lite på sig. Efter första galoppen så började jag jobba honom i lite lägre form. Han har fått en mycket finare nacke nu måste jag säga, och den där läskigt biffiga underhalsen är ett minne blott. När vi kom tillbaka till stallet kom Jane (hon som äger stället) fram till mig och sa att om jag flyttade hit så är Jesta min. Hon berättade att han alltid brukar slänga av sina ryttare och att det var få som ville rida honom. Inte varje dag man blir erbjuden en till ponny, men tyvärr så trivs jag i Sverige hos min Marengo så inget med det..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0