2012-06-24 @ 13:00:00

Vem ska Roffe välja?

Snart är det dags för OS igen och Rolf-Göran Bengtsson har inte bestämt vilken av hans hästar som han ska ta med. OS är i London och Roffes valmöjligheter är Ninja La Silla och Casall La Silla.
 
Casall:
Gjorde ett bra jobb i världscupen i våras men har inte lika mycket erfarenhet som Ninja och är inte lika beprovad. Casall är 13 år och är alltså i sin bästa ålder..
 
Ninja:
Har större meteritlista och är erfarenhet av att tävla utomhus. Däremot är Ninja 17 år..
 
Jag tycker att han ska välja Ninja. Det är ju ändå OS och Ninja har ju gått riktigt bra resultat med bara ett nedslag på fyra mästerskap! Ta Casall på andra tävlingar och utbilda honom så han får erfarenhet.
 
Casall
 
Ninja
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Casall blev testad i VC-finalen där han gick de högsta klasserna flera dagar i rad för att se om han pallar det i OS. Om du var lite mer insatt skulle du dessutom veta att Ninja under våren har fått väldigt onödiga pet här och var (på sådana ställen som Roffe la honom rätt, de "lättaste" hindren på banan osv) vilket tyder på att han inte har orken att längre gå felfritt i de högsta klasserna flera dagar i rad, så har iaf Sylve nämnt det i Ridsport.

Jag hoppas verkligen han tar Casall! :)

2012-06-24 @ 14:05:37
Postat av: Malin

Visst att Ninja har bra resultat på mästerskap men han var yngre då, hans bästa tid har varit. Vadå ta med Casall på andra tävlingar så han får erfarenhet? Han har ju gått precis allt utom just mästerskap! Har har erfarenhet från VC-finalen och andra stora tävlingar. Enda anledningen att han inte har gått mästerskap är ju för att Roffe haft Ninja som DÅ var bättre.

2012-06-24 @ 14:11:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0